Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš mnoho neúspěšných pokusů

Od: betunka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Neustále mi vyskakuje při přihlašování mého hesla - (Příliš mnoho neúspěšných pokusů z IP jsou zde nějaké čísla zkuste to později! ) Nevite co to znamená? Přitom heslo svoje mám napsané dobře a přesto mám s tím problém. Díky předem za Vaše dobré rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Velmi často se omylem stiskne CapsLock nebo NumLock a pak vkládané heslo není správné. Otevřte si Notepad a napište tam to heslo, které vkládáte. Pak uvidíte, zda je opravdu píšete správně. Případně stačí jenom zkusit přepnout jen ty dvě uvedené klávesy. Pokud nic nepomůže, bývá ještě možnost požádat o zaslání nového hesla.

hodnocení

2x
Další problém může být v přepnuté klávesnici na AJ pak je přehozené Z a Y

luke237
hodnocení

0x
Kam se prihlasujes? Na nejakou sluzbu na Internetu? Pak by to spise vypadalo, ze tvuj pocitac je pouzit pro prolamovani a hadani hesel pro danou sluzbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]