Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidat český dabing

Od: rubikon odpovědí: 3 změna:

Mám v PC uložený seriál, který je v anglickém jazyce, ale mám český dabing potřeboval bych ztlumit ten anglický jazyk a dát tam ten český dabing zkoušel jsem to v movie markeru trvalo to strašně dlouho a nakonec nešel slyšet žádný zvuk existuje nějaký free prográmek k tomuhle problému?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Použijte free program MKVToolnix

stahuj.centrum.cz/...

V něm otevřete video soubor a máte 2 možnosti

1.) připojit CZ audio stopu k videu+ANG audiu a pak při přehrávání přepnout na CZ stopu nebo nastavit CZ stupu jako primární před muxováním

2.) odstranit ANG audio stopu a připojit jen CZ audio stopu a muxovat

naihonn*

Už je i novější verze, tady se navíc dá stáhnout i portable varianta, takže se nemusí instalovat: videohelp.com/...

asdfg
hodnocení

0x

Vaše otázka je neúplná, minimálně byste měl uvést v jakém formátu máte ten seriál a zvuk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]