Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyžádaná okna v Mozilla

Od: andrea2® odpovědí: 8 změna:

Je to asi týden, co mi hodně často začínají skákat do obrazu okna, že jsem něco vyhrál a tak podobně, především dole, takže mi to překrývá část obrazu. Co se kde stalo za problém? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivo®
hodnocení

0x

přidej si do prohlížeče tento doplněk Adblock a bude pokoj...

chrome.google.com/...

chizuru*

Doplňek pro Chrome pro Mozillu? To asi nebude klapat. :D
Zde je pro Mozillu: addons.mozilla.org/...
Ještě doplním, že vyskakovací okna je možno zablokovat přímo v nastavení prohlížeče, jelikož mám Mozillu v angličtině, tak nevím, jak se to jmenuje přesně česky, ale v nastavení by mělo být něco jako záložka "Obsah"(Content anglicky) a tam "Blokovat vyskakovací okna"či tak nějak.

Máte to správně. Jen doplním, že je to v Firefiox (Nástroje) - Možnosti - Obsah - Blokovat vyskakovací okna.

doplněno 17.02.14 19:41:

Ještě zkontrolujte jestli nemáte nainstalované nějaké rozšíření.

Zmáčkněte Crtl+Shift+A Otevře se Správce doplňků - Rozšíření. Co vše tam máte?

hodnocení

Bohužel, Blokovat vyskakující okna mám už zaškrtnuté.

Nacpu se sem s malou podotázkou. Když si přeinstaluju Mozillu, ztratí se mi záložky?

Zálohování záložek pro Mozillu: support.mozilla.org/...

naihonn*

Jen dodám, že zálohování záložek je brnkačka, horší to může být s hesly. Já osobně používám na zálohování hesel doplněk Password Exporter.

hodnocení

Díky. Tenhle doplněk to absolutně odstranil!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]