Dobry den, Mam tento problem: Byl jsem nucen vymenit zakldni desku sveho pc, nyni po vymene mam ASUS A7V880 VIA KT880, DualCh. DDR400, ATA133, S-ATA150 osazenou 2.6 AMD procesorem a 512mb ram pameti. Vse funguje az na grafickou kartu MS-StarForce GeForce4 MX 440 (AGP8x), ktera sice funguje ,tj. system ji vidi a paklize dam v hrach autodetekci, tak ji vidi taky a optimalizuji se podle toho, ale kdyz hru spustim, nasledne spadne, nebo jde veeeelmi pomalu... a objevi se hlaska ve smyslu 3d card not avantible, nebo CANNOT CREATE 3D DEVICE (u operace Flashpoint), NEBO YOUR 3D ACCELERATOR CARD COULD NOT BE INITIALIZED PROPERLY (u nhl 2005)... atd atd... Stahl jsem nejnovejsi ovladace, system a kartu reaguje, muzu ji libovolne nastavovat tj. vykon,kvalita,antialishing atd atd. Avsak hry ne! Muzete mi poradit? V nejblizso budoucnosti se chystam PC reinstalovat, bohuzel zatim nemam vse potrebne. Dekuji za radu.
Problém bych viděl v DirectX. I když výměnu desky bez reinstalu sem fakt nezkoušel.
derek*
Ja MB bez reinstalu delal (i kdyz me od toho vsichni"odbornici"odrazovali) - uspesnost 100% a toho casu co sem si tim usetril Takze tady bych problem nevidel. Dotazujici rika ze to dela ve hrach, ale dve gamesy, z toho jedna docela problemova (OFP) mi jako prukaznej vzorek neprijde. paklize to tedy dela i v dalsich hrach, tak co tu kartu vyzkouset jinde? nebo u tebe vyzkouset jinou kartu? Ja bych klidne tipnul ze odesla"cast"grafky a proto jsou s ni tyhle problemy, ale to chce otestovat a na to je nejlepsi vyrazovaci metoda. Ale treba nakonec fakt ten reinstal pomuze ...
Pokud máš HDD rozdělený na alespoň dva oddíly a máš dostatek místa, můžeš si reinstalaci vyzkoušet"nanečisto". Prostě začneš instalovat a instalaci nasměrujěš na jiný diskový oddíl. Tam nahodíš jen to nezbytné a grafiku odzkoušíš. Pak můžeš instalaci jednoduše smazat.
No a nebo dát opravu instalace woken- o nic by jsi neměl přijí- přepíše to nějaký sytémový soubory. A po výměně grafiky bych ale reistal natvrdo doporučil- přeci jenom že se to jednou povede je chabá útěcha a ty wokna můžeš mít nabořerný, mimochodem mě něco takovýho dělá GeForce2 Mx400, ale jen ve win98se (v XP i 2k je to OK), už jsem dělal i reistal a stejnak to nejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.