Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak převézt pdf do wordu

Od: chroustik® odpovědí: 10 změna:

Zdravím , potřeboval bych převézt textovou stránku v pdf do wordu 2010 abych to mohl dále editovat. Je nějaký způsob či program free?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

koukni tady

plechacek*
hodnocení

3x

nejde text označit, dát CTRL+C a do Wordu vložit přes CRTL+V?

hodnocení

Jé sorry označil jsem vám to jako správnou odpověd ... chtěl jsem reagovat, zkopčit to umim to je jasný ale to nejde pak editovat . Potřebuju s tim textem co převedu z pdf dp wordu ,pracovat. Měnit text atd. Zkusim to v tom googledocu

rv*

Musíte to kopírovat ne jako snímek, ale text. Bohužel v některých pdf souborech je text (úmyslně) vložený jako obrázek a ten editovat nepůjde.

hodnocení

1x

zkuste něco jako pdfgraber

buss
hodnocení

0x

Zkopírovat, uložit jako txt, konvertovat.

hodnocení

Nějak mi to nejde a nejde . Dám příklad , tadytu otázku převedu do pdf uloz.to/... a někdo ji převedte do wordu .Pak mi řeknete jak , asi jsem nemehlo :)

zabu
hodnocení

0x

Tak jestli to stačí takhle, tak to umí ABBY Fine reader.

hodnocení

Hezky zabu *palec*... to je zřejmě přesně co jsem potřeboval , text jde po převedení zas editovat . Díky zkusim ten Abby

111®

kam mi zmizela odpověď?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]