Nejste přihlášen/a.
Na slovenském serveru mojazbierka.sk/... mám uloženou sbírku svých bankovek. Nebudu uvádět pod jakým nickem. Přihlásit se můžete dle uvedeného odkazu pod heslem Poradna. Poradí mi někdo z expertů jak to udělat, abych o alba a fotky bankovek nepřišel kdyby tento server skončil? Jestli se to dá ještě někam přesunout, okopírovat nebo tak něco? Stálo mě to totiž moře práce. Musíte kliknout ještě na on-line album a pak na nějaké jméno. Díky
Ringo, se samotným heslem se nelze přihlásit a registrovat se tam nechci. Když tak založte nějaký fiktivní nick a hoďte sem (nebo do vnitřní pošty) přihlašovací údaje.
V jakém formátu máte album/obrázky uloženy? A jaké množství dat tam máte?
Nechcete zkusit Google? Mám dobré zkušenosti s GoogleDrive, GoogleApps, GoogleDocs i s albem Picassa, u všeho si můžete nastavit soukromí - zda/komu se mohou dokumenty, alba i jednotlivé fotky zobrazit.
Jinak existuje řada úložišť, některá nabízejí i vlastní aplikaci pro synchronizaci s PC, ale u všech asi hrozí, že mohou po nějaké době skončit. Asi nejspolehlivější se mi jeví Google - tam se mi pravděpodobnost konce nezdá moc vysoká.
Aha, to neukázalo přihlašovací jméno. Tak ještě jednou : www.mojazbierka.sk jméno John a heslo Poradna.
Mně se tam ta alba moc nelíbí, šedé pozadí to kazí. Obsah by podle mne lépe vynikl na černém pozadí. Já bych si asi vygenerovala vlastní album (to "umí" i Irfan View) a to vypálila na CD (asi nejspolehlivější záloha). Pak bych si pořídila vlastní doménu a na ní vytvořila album. Z různých fór a služeb bych na ně jen odkazovala.
doplněno 16.02.14 21:08:Upřesnění: Nelíbí se mi to šedé pozadí, zdá se mi, že v něm zanikají barvy fotek. Kromě toho se tam ukládá ve formátu JPG, což mi nepřijde moc spolehlivé, já bych dala přednost formátu PNG. (Ale to je můj názor, Vy samozřejmě můžete mít jiný.)
Mě se to docela líbí, protože nic lepšího bych ani nedokázal. S píš mě ale zajímá jakým způsobem ta alba nakopírovat jinam, nebo uložit záloha atd...
nejsem si zcela jist ale tento program WinHTTrack s návodem dokáže stahnout obsah celeho webu na disk a pak prohližet offline takže teoreticky to budete mit vše na disku určitě bych to zkusil ja to používám sice ne pro svou zalohu ale pro off surfovani
ne. scripty jsou na straně serveru a v případě, že dojde k žádosti o stažení tohoto scriptu, tak se tento script začne vykonávat - tedy scripty ze serveru NENÍ možné stáhnout pomocí tohoto programu
Na tohle bych použil program Teleport Pro + zadal přihlašovací údaje a dal stáhnout a vytvořit duplikaci celého webu a pak se v tom připadně pohrabal, když by to neudělalo uplně 100% kopii webu. Nebo existujou i jiné off-line prohlížeče na stáhnutí celého cizího webu. Navíc, když není problém uložit obrázky přes web prohlížeč, tak to vidim, že tam nebudou jinak silné ochrany proti kopírování a stahování dat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.