Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spořič obrazovky

Od: crvok* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Windows XP profesionál - legální. Jako spořič obrazvoky jsem měl nastaveny fotky. Před několika dny jsem nastavil velmi dlouhý čas na "počkat". Poté jse na toto nastavení zapomněl a následně za nějaký čas jsem chtěl toto nastavení zmenšit. Ale ouha, výběru druhu spořiče neobsahuje nabídku "obrázky". Hledám na netu a vždy jsem odkázán na výběr položku "obrázky". Našel jsem však různé programy týkající se tohoto tématu. Přest bych rád věděl ka nabídka "obrázky" zmizela. Děkuji za informaci a radu.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

2x

Běžte do disku c a do složky windows a do složky system32 a tam najděte soubor s ikonkou monitoru s názvem: ssmypics, pokud ho tam máte, otevřete ho a pokud půjde, tak na něj klikněte pravým tlačítkem a klikněte na nainstalovat. Pokud tam ten soubor není, napište mi email a já vám to pošlu.

crvok*
hodnocení

Steré díky. Vaší rady jsem využil - našel jsem na netu (v "system32" nebyl) dotyčný soubor a už je v nabídce spořiče. Já jsem ale již dříve využil Goggle Picasa. Tak ještě jednou díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]