Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Windows XP profesionál - legální. Jako spořič obrazvoky jsem měl nastaveny fotky. Před několika dny jsem nastavil velmi dlouhý čas na "počkat". Poté jse na toto nastavení zapomněl a následně za nějaký čas jsem chtěl toto nastavení zmenšit. Ale ouha, výběru druhu spořiče neobsahuje nabídku "obrázky". Hledám na netu a vždy jsem odkázán na výběr položku "obrázky". Našel jsem však různé programy týkající se tohoto tématu. Přest bych rád věděl ka nabídka "obrázky" zmizela. Děkuji za informaci a radu.
Děkuji
Běžte do disku c a do složky windows a do složky system32 a tam najděte soubor s ikonkou monitoru s názvem: ssmypics, pokud ho tam máte, otevřete ho a pokud půjde, tak na něj klikněte pravým tlačítkem a klikněte na nainstalovat. Pokud tam ten soubor není, napište mi email a já vám to pošlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.