Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ukončil jsem práci na ext. disku a chtěl jsem jej řádně odebrat, ale nejde to, ukazuje mi toto - viz příloha. Co mám dále udělat, aby byl disk správně odpojen? Mám Win 8, Windows, Mozilla Firefox. Děkuji.
doplněno 15.02.14 17:02:obr.
Nikdy jsem tohle odpojování nepochopil. Vzdy to jen vytahnu. Používám asi 30 disků od 128 MB do 1TB, akombinace USB 1, 2 i 3 a MIKDY jsem neměl s diskem problém, že by se něco pak nehlásilo, nebo COKOLI.
Jaký je přesný důvod odpojování a jak to, že s tím nemám problém? A dělám to asi na cca 10 - 20 různých PC, at už se jedná o stolní nebo přenosné.
K čemu to tedy je?
Děkuji za vysvětlení ...
Toto odpojování slouží k tomu abyste omylem nevytáhl usb při probíhajícím přenosu dat (I když máte všechna okna zavřená, neznamená to, že na pozadí neběží nějáký proces, který komunikuje s usb diskem). Pak dochází k poškození jednotlivých souborů nebo celého systému souborů. Pak musíte disk formátovat a přídete o veškerá data. Je lepší nejdříve softwarově odpojit a pak odebrat nebo vypnout pc a odebrat. K poškození souborů nemusí nutně docházet po každém neregulerním odebrání ale náhoda je blbec. Proto jak se rika "pro sichr"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.