Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám nový notebook Lenovo s OS Windows 8 a nejdou mi stáhnout fotky z foťáku Sony Cyber-Shot DSC-W620 pomocí kabelu. Prosím, můžete mi poradit nějaký program, aby mi to šlo? Děkuji.
Dobrý den, já mám jiný foťák, ale na jeho těle je tlačítko, kde se přepíná mezi možností, aby se po připojení kabelem USB k PC choval jako web. kamera či foťák, resp. paměťové zařízení. Pokud ho připojím jako kameru, tak také nejdou fotky přenášet. Jinak se po připojení chová stejně jako např. flashka, OS ho najde a potom lze provádět normální kopírování obrázků z foťáku do PC. Proč se to nedaří Vám, resp. co se děje po připojení kabelem USB k NTB? Zdravím!
V SONY fotoaparátech je příslušný software v paměti fotoaparátu, nebo je tam odkaz ke ztažení. Fotoaparát je nejlepší mít přepnutý na režim USB AUTO a pak jej každý počítač najde jako přídavné paměťové medium. Pak se dá nainstalovat software, který ale není nezbytně potřebný pro stahování fotografií, ale vylepšuje jejich správu, umožňuje automatické stažení hned po připojenífotoaparátu k PC, připadně okamžité mazání stažených fotek z pamě´tové karty atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.