Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možnosti složky v XP

Od: stc odpovědí: 7 změna:

Nedávno se mi v XP změnila složka do které stahuji soubory z internetu a potřebuji dát nastavení zpět, ale nevím jak.

Vlevo mi přibyl sloupec se zbytečnými informacemi, který jsem tam dřív neměl a nechci ho tam a dále, když chci seřadit ikony třeba podle data nebo velikosti, tak to nabízí seřazení jako v hudební složce. (pořebuji řazení alespoň jako v červeném rámečku) Nevíte jak na to? Už nad tím bádám dlouhou dobu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Upřesněte, jaký prohlížeč používáte, jestli standardní MSIE nebo jiný...

doplněno 14.02.14 22:39:

Cílový adresář pro ukládání stahovaných souborů se nastavuje v prohlížeči, pokud nepoužíváte nějaký downloader.
U některých prohlížečů lze adresář změnit při potvrzení stažení, toto nastavení pak funguje do další změny...
FF zrovna nemám rád a tedy neznám, ale jistě poradí někdo jiný...

a teď odpověď č. 2 - uspořádání ikon, resp vůbec zobrazení okna - jsme ve Win XP:

doplněno 15.02.14 05:21:

P.S. tady si nejsem úplně jistý, jestli je to ta správná odpověď (já vůbec s ikonama nepracuju, vždycky mám řádky-podrobnosti), tak vlastně nevím, co se dá s ikonama vyvádět, ale patlat se mi v tom už nechce)

Možnosti složky v XP
Možnosti složky v XP #2
stc
hodnocení

Tak ještě jednou zkusím obrázek. Používám Mozillu, ale to s tím snad nesouvisí? Podle mě to bude stahovat kam zvolím

Možnosti složky v XP #3

stc
hodnocení

Proč to píše chyba při vkládání obrazků, že to podporuje jen jpg,jeg atd, když obrázek JE ! JPG a nakonec ho nevloží?

hodnocení

0x

Podržte Alt a stiskněte N a potom M. (nástroje, možnosti) Přepněte se na záložku Obecné a dole je Správce stahování.

tady je k tomu i obrázek (blbě jsem četl, takže jsem si nevšimnul, že odpověď už tu je, no ale když už jsem ten obraz vytvořil, tak ho sem dám) - tohle je teda odpověď č. 1 - nastavení stahování - jsme v Mozille

Možnosti složky v XP #4

stc
hodnocení

Tak nejblíž se přiblížila odpověď @hafhaf s Vlastním nastavení složky, kde se podle typu určuje zda jde o Dokumenty, hudbu atd. a tím pádem se zobrazuje a styl řazení ve složce. Bohužel i když složka měla styl "Dokumentů" stále si trvala na svém a stále si řadila podle interpretů, alba atd. Pomohlo až přejmenování složky na jiný název.

Druhá část odpovědi je zobrazovaní nabídky ve složce vlevo a její zrušení.

Říká se tomu "práce se složkou" a zapíná a vypíná se dle obrázku.

Přidávám foto opravené složky tak jak jsem ji chtěl mít.

Ostatním děkuji za pomoc

Možnosti složky v XP #5
Možnosti složky v XP #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]