Nejste přihlášen/a.
Jsem opravdu již starší a amatér. Ve škole jsme se učili na břidlicových tabulkách a počítat podle kýble brambor, tak se nedivte mému dotazu.
V současné době máme 1 stolní počítač napojený na net kabelovkou a na něm wifi pro noťas. Stolní PC bysme chtěli zrušit a koupit 2. noťas. Jak to ale bude s wifi? Nechci mít noťas nastálo na jednom stole. Díky za odpovědi.
já to pochopil tak, že stolní chcete zrušit a místo toho mít dva notebooky...jestli je to tak, tak je to jak jsem psal...já mám ze zásuvky připojen WIFI router a na něj jsem bezdrátově připojen...kdybych ho neměl šifrovaný, tak na něj může jet i soused...tam teoreticky počet počítačů připojených na tento router není...v extrémních případech může dojít k zpomalení Internetu...fotka routeru níže:
doplněno 17.11.12 09:08:foto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.