Nejste přihlášen/a.
prosím může mi někdo poradit proč se nemůžu dostat do emailu seznam.cz?tím pádem nemůžu ani otevřít hry?stále mi to ukazuje po přihlášení HNED TO BUDE a už to trvá 2dny,počítač njsme odpojili k vůli malování a pak jsme ho zas připojili a od té doby to nejde otevřít na maily poradte prosím moc díky
Dobrý den, a jak souvisí hry a Seznam? Dostanete se na jiné stránky? Jaké máte připojení na internet? Jaký máte prohlížeč? Zkusila jste vyčistit jeho mezipaměť a cookies? Zkusila jste i jiný prohlížeč? Běží tam antivir? Jsou kabely od internetu pořádně doražené? Zdravím!
doplněno 01.06.14 22:27:Zkusíme to vyčištění Firefoxu - nahoře na liště najdete Nastavení. Tam záložku Soukromí a na ní je tlačítko Správce cookies. Tam odeberete všechny cookies. Potom se vrátíte na záložku Rozšířené a tam Síť. Tam je tlačítko Vymazat (u té mezipaměti). Zkuste to udělat.
doplněno 02.06.14 05:36:ludmila1955 - Nemáte zač. Já jsem zde již v noci nebyl, tak jsem nemohl reagovat na Vaše naléhání. Jsem rád, že to pomohlo a máte to vyřešeno. Patrně se změna projevila až po znovunačtení stránky nebo restartu Firefoxu. To čištění (když už to nyní umíte) dělejte teď pravidelně. Hlavně, že už to funguje.
mám mozilla firefox a jak souvisí hry?tak že když se dostanu na email tak se dostanu i na hry např. na Prší ale ted mi nejdou otevřít ani na tn.cz mi nejdou přehrát videa pakliže otevřu maily jde vše antivir mám,vačistit mezipamět a cookies ujsem nezkoušela a a ni to bohužel neumím jsem laik na toto,před chvílí mi zprávy naskočily ale jak jsem z toho vyjela už to zase nejde,zajedu na historii a dostanu se tam jedu na seznam bliknu ne otevření mailu a zase to ukáže HNED TO BUDE tak nevím co to blbne,na jiné stránky se dostanu ale kliknu na nějaký obrázky aby se zvětšily ale nic se neděje,vše je zapojeno jak má být,na Vaší odpověd musím bud do historie na mail a nebo přímo do poradny a ted babo rad díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.