Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s ram pamětí

Od: auch* odpovědí: 2 změna:

mám problém s ramkami,původně jsem měl 4gb 2*2,a ted jsem dokoupil a přidal 2*1 do dualu,ale nefunguje mi zvuk a když je vyndám tak jde,přitom je to stejná značka i tip akorát jiná velikost.

doplněno 14.02.14 12:44:

jedná se o tyto ramky Corsair XMS2 DDR2 4GB 800MHz CL5 (2x2GB) TWIN2X4096-6400C5C,ty jsem měl původně a ted jsem si dokoupil do druhého duálu ty samé akorát gigové,když je tam dám tak pc běží všechno ram se načte,ale nejde zvuk ještě jsem koukal že se sekaj videa na youtube,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem si myslel, že pro využití dualu musí být vždy moduly RAM jen stejné velikosti (např. 2 GB a 2 GB = 4 GB). Z Vašeho dotazu si nejsem jistý, jaké tam je nyní to uspořádání a celková velikost RAM. Zkuste to vysvětlit. Zdravím!

doplněno 14.02.14 23:40:

Nevím, snad RAMky v duálu prohodit. Ty nové na místo starších a ty starší na místo nových.

pavelv*
hodnocení

0x

Někde jsem četl, že pro dual musí být použity obě RAM, nestačí tedy přidat jen jednu. Zkuste jí tam nechat a vyjmout jednu z těch co tam už je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]