Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu fotky ze skype

Od: johnyjanelias odpovědí: 1 změna:

ahoj chci se vás zeptat na jednu maličkost... před asi tak týdnem sem se fotil přes skype rovnou aby to šlo když se vyfotim na profil.. a neukázalo mi to jestly se to uložilo do pc.. nemůžu to teď najít,naposledy co sem vrtal v počitači našel sem složku a vtom byli fotky všech lidi co mam na skype.. kdyby ste mi někdo poradily kde tu složku najdu a jak se jmenuje tak bych vam byl moc vděčněj.. ja si teď nepamatuju jak se ta složka jmenovala a jestly vůbec ju tu eště mám,jinak potřeboval bych jen vědět jestly se tak fotka kterou si vyfotim přes skype a dase hned na skype profil,jestly se uloží někam do pc..
předem děkuji za vaší odpověď.. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus si nechat od někoho poslat fotku a když potvrdíš příjem tak skype po ukončení procesu na pár vteřin vyhodí hlášku že soubor byl uložen do . . . a název složky.
Druhá možnost je otevřít C/program files/skype a hledat přímo tam.
Třetí možnost je vyfotit se znova a pak přes hledání windows nechat hledat obrázky nebo složky změněné dnes.
Další x.tá možnost je instalovat free verzi Spacemonger a na grafu obsahu pevného disku si rozkliknout složku skype.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]