Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych poradit, jak docílit toho, aby byl Doplněk Skype Click to Call 6.13.0.13771 kompatibilní s Firefox 26.0
Skype mi neběží jak má. Častokrát musím kameru vytáhnout z USB, pak zase zapojit a jde to, tak se to občas opakuje - závada - nejde zvuk ani kamera, Chat ale ano.
Píše mi to, že je nekompatibilní a nedaří se mi jej " napravit ". Když kliknu VÍCE, tak mi to nejde " napravit " . Děkuji za případné nápady.
doplněno 13.02.14 16:38:doplnění obr.
Dobrý den, toto nemohu vyzkoušet, ale pokud vím, tak doplněk, který není pro správnou verzi Firefoxu, se do něho odmítne nainstalovat. Zde se zdá, že doplněk fungoval, ale došlo později k aktualizaci Firefoxu a doplněk je již nefunkční. Asi bych ho zcela odinstaloval a zkusil nainstalovat ten správný (ale, možná takový nový doplněk není a byl jen pro starší verze). Zdravím!
doplněno 13.02.14 22:50:Ale, možná máte jen v nastavení Firefoxu zakázanou aktualizaci doplňků a proto to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.