Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro.cz a PAYu

Od: jiristransky® odpovědí: 4 změna:

Co dělat v případě, že mám na payu nějaké peníze (řádově tisíce) a nemám možnost je převést na svůj bankovní účet? Konkrétně jde o to, že jsem nastavil výběry, ale místo potvrzovacího mailu mi přišel mail, ať aukru zašlu kopii mého OP, což z pochopitelných důvodů nemohu přijmou. Převod z payu na bankovní účet je zdarma. při poslání peněz složenkou si aukro účtuje poplatky, které už z principu nechci akceptovat - nejen že nechci čekat půl měsíce na to, až aukro bude platby expedovat a dalších x dní na to, až složenka přijde domů a následně mazat na poštu a platit poplatky atp. Mimo to chci PAYu používat i nadále jen chci abych měl možnost převodu peněz z PAYu na svůj bankovní účet bez poskytnutí kopie OP.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pacourek*
hodnocení

0x

Moje aukro-muj prodej-platby přes Payu-změnit nastavení-pak zaměnit poštovní poukazku do jaký banky chcete

hodnocení

jasně to já chápu - viz otázka. jinak bych se přece nedostal k tomu, aby mi posilali zadost o kopii OP. vim kde a jak to zmenit dokonce vim jak to ma fungovat, ale v praxi se zaseknu na tom, ze po stisknuti tlacitka "zmenit postovni poukazku" se mi rozsviti napis, ze mi prijde potvrzovaci mail. o par hodin pozdeji prisel mail, kde psali at psolu kopii OP. A teď když znova kliknu na možnost změny, tak se mi rozsvítí nápis, že jsem již žádal o změnu... takže nemám možnost ani vložit nikam číslo účtu

praivo*
hodnocení

0x

Já nevím, ale mně, když jsem tam měl uvedený bankovní účet, na tento účet šlo vybrat peníze bez problémů, OP nebo kód z předchozího výběru to chtělo při změně čísla účtu...

hodnocení

jak jsem psal -> nemohu tam vložit číslo svého účtu. při prvotní změně z možnosti "vybrat složenkou" mi přišel mail ať jim pošlu kopii svého OP. A žádný jiný bankovní účet tam nemám, takže se rozhodně nejedná o změnu čísla bankovního účtu ale čistě o prvotní asociaci mého BU s payU. Mám možnost vybrat jen pomocí složenky. což se mi absolutně nehodí ani teď a ani do budoucna. peníze potřebuji mít na účtě a ne v hotovosti a už rozhodně bych za to neplatil poplatek ani aukru (za vystaveni slozenky), ani poste (za slozenku a vklad penez na svuj ucet, kde ty penize ve finale potrebuji mit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]