Nejste přihlášen/a.
Co dělat v případě, že mám na payu nějaké peníze (řádově tisíce) a nemám možnost je převést na svůj bankovní účet? Konkrétně jde o to, že jsem nastavil výběry, ale místo potvrzovacího mailu mi přišel mail, ať aukru zašlu kopii mého OP, což z pochopitelných důvodů nemohu přijmou. Převod z payu na bankovní účet je zdarma. při poslání peněz složenkou si aukro účtuje poplatky, které už z principu nechci akceptovat - nejen že nechci čekat půl měsíce na to, až aukro bude platby expedovat a dalších x dní na to, až složenka přijde domů a následně mazat na poštu a platit poplatky atp. Mimo to chci PAYu používat i nadále jen chci abych měl možnost převodu peněz z PAYu na svůj bankovní účet bez poskytnutí kopie OP.
0x
Moje aukro-muj prodej-platby přes Payu-změnit nastavení-pak zaměnit poštovní poukazku do jaký banky chcete
jasně to já chápu - viz otázka. jinak bych se přece nedostal k tomu, aby mi posilali zadost o kopii OP. vim kde a jak to zmenit dokonce vim jak to ma fungovat, ale v praxi se zaseknu na tom, ze po stisknuti tlacitka "zmenit postovni poukazku" se mi rozsviti napis, ze mi prijde potvrzovaci mail. o par hodin pozdeji prisel mail, kde psali at psolu kopii OP. A teď když znova kliknu na možnost změny, tak se mi rozsvítí nápis, že jsem již žádal o změnu... takže nemám možnost ani vložit nikam číslo účtu
0x
Já nevím, ale mně, když jsem tam měl uvedený bankovní účet, na tento účet šlo vybrat peníze bez problémů, OP nebo kód z předchozího výběru to chtělo při změně čísla účtu...
jak jsem psal -> nemohu tam vložit číslo svého účtu. při prvotní změně z možnosti "vybrat složenkou" mi přišel mail ať jim pošlu kopii svého OP. A žádný jiný bankovní účet tam nemám, takže se rozhodně nejedná o změnu čísla bankovního účtu ale čistě o prvotní asociaci mého BU s payU. Mám možnost vybrat jen pomocí složenky. což se mi absolutně nehodí ani teď a ani do budoucna. peníze potřebuji mít na účtě a ne v hotovosti a už rozhodně bych za to neplatil poplatek ani aukru (za vystaveni slozenky), ani poste (za slozenku a vklad penez na svuj ucet, kde ty penize ve finale potrebuji mit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.