Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet na televizoru

Od: miro® odpovědí: 6 změna:

Mám otázku a předem děkuji za radu.

Lze televizor připojit k síti Wifi, tak abych mohl prohlížení internetu ovládat DO televizoru, případně jak jinak?

Případně, že ano: Co k tomu je pořeba? Router z Wifi mám.Televizi LG mám se vstupem USB i HDMI a připojení k O2 VDSL.

Dík -miro

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud mate Smart TV tak ji lze bez problemu pripojit k internetu pomoci kabelu (standartni ethernet kabel) nebo pripadne pres wifi pokud ji ta televize v sobe ma. Jestli nemate Smart TV pak jednim z levnych reseni je k tomu pripojit naky miniPC jako napriklad tento: svetandroida.cz/... . Akorad pozor na dosah wifi, ktery neni u tohoto miniPC nak valny. Staci jedna zed a vypadava. Pro konkretnejsi radu napiste vyrobce a typ televizoru.

hodnocení

Jedná se o televizor LG 32LE5510-ZB .

Děkuji - miro

frantisekpetru*

Tak u této tv je připojení možné buď "po drátu"nebo bezdrátově pomocí tohoto wifi adaptéru.
Ovládat potom můžete buď klasickým DO nebo pomocí nějaké bezdrátové klávesnice (či setu klávesnice s myší). Hodně oblíbená je např. tahle (ale doporučuji raději prověřit vzájemnou kompatibilitu).
Píšete, že wifi router máte, takže nic víc potřeba není.

hodnocení

Moc děkuji: -miro

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Ještě je třeba uvést přesný typ televize. Jedině tak je možné určit, zda a jakým způsobem ji lze připojit k internetu.

tomas11*
hodnocení

0x

Jedna vlastní zkušenost - pokud Jste zvyklý na internet v PC a máte doma PC(a pod.) tak je daleko lepší použít televizor jako monitor.

Zbytečně jsem vyhodil peníze za Wifi USB(samsung) asi 1200Kč a pak zjistil že to není ono.Kdyby mi tenkrát někdo řekl že je to na prd, byl bych mu vděčen.

Tak to ještě prodiskutujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]