Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehrávání videí na mobilu z PC přes WiFi?

Od: bobik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, přes staženou aplikaci se dostanu na mobilu do složek, které mám uložené v PC (přes WiFi). Složky mi jdou z PC do mobilu kopírovat v pohodě, hudba jde taky přehrát, aniž bych ji musela z PC do mobilu kopírovat. Ale když si chci pustit nějaký film, některý jde a některý ne. Nevíte, čím to může být? přitom mám v mobilu přehrávač, který mi přehraje všechno. Nevím jestli je to tím, že k některým filmům jsou přiloženy titulky.Díky moc předem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nc*
hodnocení

1x

Problém je v aplikaci v telefonu.

Pokud máte iPhone - zkuzte AVPlayer, ten přehraje ve stream módu (bez kopírování) 99%, dokonce i kodeky které sami o sobě streamování nepodporují. S Androidem bohužel zkušenost nemám.

nc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]