Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni 3D televize z PC pomoci HDMI

Od: bemmet* odpovědí: 9 změna:

Zdravim vlatsnim Grafickou kratu Nvdia geforce GTX 560 1g, vlastni 2xDVIS 1xmini HDMI,Chci propojit PC z 3D televizi kvuli prehravani bluray 3d,ale buhuzel na prenos signalu musim mit HDMI kabel 1.4,nejde to nejak poresit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nc*
hodnocení

2x

Zdravím,

tenhle kabel: alza.cz/...

a nebo pak streamovat pomocí Wifi sítě - záleží ale co umí ta TV

nc

bemmet*
hodnocení

takze mini HDMI prevadi take 3D sygnal tudiz 1.4? to jsem nevedel,dalsi vec je ze potrbuji kabel 10m jde to z pokoje do pokoje abych nemusel nosit sve pc pokazde k tomu,zase se bojim abych netratil kvalitu na delce kabelu.vim musim koupit kvalitnejsi, takze kdyz vemu 10m HDMI kabelu s MINI HDMI coz je verze 1.4? jak jste to myslel propojeni WIFI?mam SAMSUNG SMART 3d televizor

elisek1988*

Pokud máte TV připojenou k internetu, pak se podívejte zda má funkci Wifi Direct nebo SmartShare (či nějaký podobný název - u LG je to stopro SmartShare, u Samsungu nevím). Pomocí této funkce spojíte PC s TV a nepotřebujete kabel.

bemmet*
hodnocení

mam tam ALLSHARE dnes jsem udelal pouze zdileni dokumentu z meho PC do televize,ale me se jedna o to abych vyuzil prehrani 3D filmu v BLURAY formatu pres prehravac Power DVD,tudiz musim nastavit i svuj graficky ovladac a sparovat ho stelevizi,tudiz asi pomoci WIFI toto neudelam,jedna se mi zda to co myslim pujde ze si koupim 10m kabelu z mini HDMI a na druhem konci klasicke HDMI,,,,je ma domenka spravna?provede timto kabelem 3d signal? a neztratim na delce kabelu kvalitu obrazu?

tomas11*

10m délka kabelu to neovlinní,také to tak mám.

doplněno 11.02.14 18:44:

jen dodám Vaše grafická karta musí též podporovat přenos zvuku po hdmi,například moje gt230 toto nepodporuje a proto jsem musel natáhnout ještě 10m audiokabel.

bemmet*
hodnocení

takze porodim kabel mini HDMI Z grafiky do HDMI televizoru takze prenos 3D melo fungovat?ptam se pouze zda je MINI HDMI to same jako HDMI 1.4 pouze jeho zmencenina :) pokud je tomu tak koupim 10 kabelu a jedeto,jinak des jsem se propojil pres WIFI pomoci sdileni z meho PC a poustim si takto filmecky co mam na druhem HD,skoda ze takto pres WIFI nejde to ze budu mit jakoby sitove vyuzivan televizor pouze jako monitor na dalku zdali mne chapete proste to same a nemit kabel.

tomas11*
hodnocení

1x

alza.cz/...

mrkněte tady

bemmet*
hodnocení

vim ze jsou redukce z mini na 1.4 hdmi nebo DVB na HDMI zalezi zda bude ten prenost takovi jako 1.4 dle navodu musi bit na signal 3D prevodu pouze kabel HDMI 1.4

tomas11*

Osobně si myslím že redukce by to (nezkreslovala) nevím jak to teď honem říct, ale jistě to nevím,tak počkejte na další rady.Kdyby to něčemu vadilo asi by se nedělali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]