Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, existuje nějaký, celkem slušný notebook do 8000,-Kč? A pokud ano, tak můžete mi prosím napsat jak se jmenuje a co si o něm myslíte? Děkuji
Zalezi na pouzit. Pokud na filmy, facebook, iternet a psani do skoly, tak v podstate jakykoliv, co se dnes prodava.
Mrkni treba do alzy.Mozna zkus podumat nad tabletem+externi klavesnici (na doma). mohlo by to plnit stejnou funkci.
Otázka taky je, jestli chcete, aby už v něm byl operační systém, nebo ne (jestli jste Vy, nebo třeba nějaký kamarád/známý schopni tam nějaký OS nainstalovat)... S operačním systémem se samozřejmě cena o něco zvedne...
Pro to, co píšete, je myslím úplně ideální Lenovo IdeaPad B590 (např. zde: alza.cz/... za 7 919 Kč (bez operačního systému). Vybral jsem ho přítelkyni (když jí odešel ten předchozí notebook) a je s ním maximálně spokojená. Podle mě v dané cenové kategorii to nejlepší, co se dá sehnat. Má to matný displej (nesnáším ty lesklé, od kterých se všechno odráží a jsou hned upatlané), má to i číselnou klávesnici, výdrž baterie relativně slušná, design neurazí (pokud Vám nevadí plasty, které jsou ale v dané cenové kategorii naprosto standardní), výkon na běžnou práci dostačující.
To záleží na Vás, jaký operační systém byste do notebooku chtěla. Prodává se i verze s předinstalovaným systémem (Windows 8 64bit) za cenu 9 789,- Kč - čili operační systém jako kdybyste měla za 1870 Kč. To je levnější, než kdybyste si ho kupovala samostatně - to pak stojí Windows 8 2390 Kč a Windows 7 2334 Kč.
Další možnost je, že Vám třeba nějaký kamarád/známý nainstaluje operační systém Linux (ten je zadarmo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.