Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omylem stažený antivir

Od: japr* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,omylem jsem stáhla,Advaced System Protector,verze 2.1.1000.12580,mám to nechat,být,nebo odinstalovat.

Jinak tam mám avast.

Děkuji za odpověď.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

omylem něco stáhnout a nainstalovat, to se jen tak nepovede, tleskám :)

ale jinak ho prostě odinstalujte.

praivo*
hodnocení

3x

Odinstalovat.

hodnocení

2x

Jak již zde zaznělo, normálně odinstalovat, pokud to tedy není nějaký fujtajbl, kterej se drží jako klíště a nechce se pustit.

Člověk by řekl, že se to snad vůbec nemůže stát, něco omylem stáhnout a nainstalovat. Ale již jsem se s tím několikrát setkal. Sice tomu vůbec nerozumím, stahovat něco o ničem nic nevím a ještě více nechápu si to nainstalovat, ale lidi jsou nepoučitelný.

kaluhas*
hodnocení

2x

Ahoj, určitě ho odinstaluj. Když jsou na pc dva antiviry,nefunguje správně ani jeden. Je to tak trochu ironie ale "lezou si do zelí" a potom správně nezachytává ani jeden.

Velice částé je to u nového pc, kdy už máš předinstalovaný některý od výrobce,.nainstaluješ jiný a na starý zapomeneš.

Sám mám taky avast, je to dobrý český antivir :)

japr*
hodnocení

Ahoj moc se snažím to odinstalovat,ale nejde mi to hlásí to chybu.

japr*
hodnocení

Moc Vám všem děkuji jsem úplný amatér,atalo se mi to jak jsem na avastu aktualizovala to co mi tam psali,jinak se to pokouším odinstalovat a pořád to nejde.

doplněno 10.02.14 22:05:

hlásí mě to chybu. Poraďte prosím.

rádi vám s chybou poradíme, ale nemáme jak, když nevíme, jakou chybu vám to píše ani o jaký antivir se jedná

japr*
hodnocení

Děku ale napsa jsem nahoře jak se jmenuje možná špatně nevím,tu chybu to píše anglicky skusím to opsat.

Cituji:Messamges C/Program Files(x86) Advanced System Protector/unins 000. msg" is missing. Please korrect the problem or obtain a new of the program.

doplněno 10.02.14 22:53:

za to new mělo být ještě napsáno copy,takže správně new copy of the program

hop®
hodnocení

0x

Předpokládám, že nový antivir se po instalaci i spustil. Takže třeba v Ccleaneru (Nástroje - Start) si zobrazit programy, které se spouštějí po při startu Windows, automatický start tohoto antiviru tam zakázat a pak restartovat. Potom zkusit opět odinstalovat, třeba opět Ccleanerem (Nástroje - Odinstalovat).

Pokud nemáte Ccleaner, můžete použít jiný postup, ale tento prográmek je dobré mít v počítači a občas použít k pročištění.

Jinak stažení "omylem"neodsuzuji, mnoho free programů je při instalaci nutné v každém kroku pečlivě kontrolovat, aby nám nevnutily a nenainstalovaly "něco"navíc...

japr*
hodnocení

Moc Vám děkuji pokusím se o to.

doplněno 10.02.14 22:56:

myslím,že se asi spustil

japr*
hodnocení

Jinak teď jsem skusila stáhnout ten Ccleaner, z Vašeho odkazu ze Slunečnice,ale avast to hned zablokoval,že je tam nebezpečí.

asi ten program nemám, možná jsem ho vymazala,při tom odistalování ale ještě to projdu.

hop®

Ccleaner ze slunecnice je čistý, Avast hlásí falešný poplach, možná je to i tím, že máte spuštěné dva antiviry...

Teď jsem zkusil aktuální Ccleaner z mého odkazu stáhnout a nainstalovat, žádný problém, AVG ho normálně pustil. Jen pozor při instalaci, pokud nechcete Seznamovou Lištičku, kontrolujte co potvrzujete...

doplněno 10.02.14 23:34:

Ccleaner je i česky, můžete zvolit jazyk při instalaci, nebo i změnit po instalaci...

japr*
hodnocení

No on mě ho zablokoval,ještě skusím,ale hlavně to musí být česky.

doplněno 10.02.14 23:34:

No avast to nehlásil,ale zablokoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]