prosím o radu ,mám Acer aspire s OS vista ultimate, nejde mně otevřít internetový prohlížeč internet explorer,verze co tam byla vyskočí okno s hláškou microsoft visualC Runtime Libray Runtime Error mozillu i operu otevřu, děkuji za radu
Aktualizace systému nepomáhá? Dělo se tak od začátku nebo až po instalaci např. nějakého zařízení nebo software?
solide*
mám notebook asi 3 měsíce, od začáku ne, napřed mně nešly otevřít zprávy při spuštění icq,myslím zprávy z atlasu až ted od včera už prohlížeč neotevřu,
V IE verze 7 je to zde: Tools - Internet Options - Browsing history - Delete. Tam potom se dá označit co se může smazat.
solide*
jenže mně se otevře prázdná stránka,a do té skočí ta chybová hláška, jenom nahoře je internet explorer a v rámečku pro adresy je psáno ,,připojování,,když kliknu na tu hlášku,tak se zruší i ta prázdná stránka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.