Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini PC na filmy

Od: liki12® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych nějaké mini PC protože mi z TV nejdou přehrávat filmy takže bych chtěl nějaké do 2000-3000kč a chci to halvně na filmy a také bych potřeboval nějaké z kasa.cz...Děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

stačí se podívat na kasa.cz a zjistíš, že tam začínají na 3600 Kč ;)

doplněno 09.02.14 20:35:

Co třeba něco takového? Na filmy to postačí, připojíš k tomu externí disk (se kterým se do požadované ceny pořád vejdeš)

aukro.cz/...

hodnocení

Pardón chtěl jsem napsat Multimediální centrum. :D

kasa.cz/...

hardwarově solidní, čtyřjádro, 2GB RAM, 3D akcelerace, Android 4.2.2, WiFi, síťová karta s RJ-45 (zastávám heslo kabel je kabel), čtečka paměťových karet, 2x USB, dálkové ovládání.

doplněno 09.02.14 21:51:

jestli jde o cenu, tak postačí to první zařízení. Nevím jak to bude zvládat FULL-HD filmy, ale jestli má jít o běžné "avi"stažené z intenetu, tak úplně v pohodě :)

hodnocení

Já bych hlavně potřeboval aby to bylo levný a nesekali se mi filmy. :/

host*
hodnocení

0x

Pro hračičky s IT a milovníky Linuxu je také na světě Raspberry PI nebo Cubieboard a podobné jako základ s operačním systémem na SD kartě a dalším připojovaným příslušenstvím, včetně připojení TV přes HDMI jako monitor.

kangaroo*
hodnocení

0x

Možná, že bych zvolil ještě lepší řešení pokud máte i zároveň satelit (DVB-S nebo DVB-C) a to Linux satelitní přijímač + jeho rozšiřující pluginy (web prohlížeč, sdílení karet, multimediální přehrávač s DLNA, většina podporovaných formátů, nahrávání bez zakódované nahrávky, ...) zabijete tím 2 mouchy jednou ranou :)

hodnocení

Tak jsem si teda zakoupil:

kasa.cz/...

a

kasa.cz/...

.

.Děkuji za rady. :)

kangaroo*

To je dobrý přehrávač

doplněno 10.02.14 20:32:

Mám podobnou mini klávesnici + myš od Logitech a super využití u notebooku. TV a ovládání z postele není žádný problém. Mě dobijecí baterky vydrží tak 1/2 roku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]