Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl by jsem vytvořit síť která by byla pro Českou Republiku. Jednalo by se o síť která by propojovala občany ČR možná i SR. Něco jako internet. S počítači mám zkušenosti vím že to bude stát hodně atd. Ale zajímá mě to ze Strany Právní. Také mě zajímá jak řešit připojení. Jestli požádat nějaké společnosti které vlastní už nějakou vybudovanou počítačovou síť. Jako jsou hostingy atd.?
Intranet v Internetu? A proč? Jestli chceš nezávislou síť na ostatních poskytovatelech, tak si připrav velkou sumu a taky půjde o úřední problém ČTÚ. 2) Nebude lepší vytvoření VPN šifrované sítě na síti nějakého poskytovatele nebo za pakatel šifrovanou komunikaci přes nějaký program. K čemu to má sloužit? Jestli to bude na běžnou komunikaci lidí, tak to můžeš předem pohřbít a taky v tom jen utopíš peníze. Myslíš, že ČTÚ a ostatní úřady jen tak každému něco povolí? To by tady byl pěkný Internet western "Klondajk"
Proč byl nedávno takový poprask kolem prodeje mobilních kmitočtou v řádu miliard
@richarde, nemohl bys nám trochu sdělit, k čemu by ta síť měla sloužit? Já mám totiž dojem, že nic podobného nepotřebuji, ale kdo ví, třeba mi uniká něco geniálního?
Jde o to vytvořit počítačovou síť jako je internet Blogy, weby atd. pro České a Slovenské uživatele.
Ne takhle jde o to že lidi nemají rádi reklamy a internet plný bussinesu. a to by tam právě nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.