Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač na tiskarnu

Od: macek71® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych poprosit,zda by někdo neporadil,kde najít ovladač,nebo to nějak obejít, na win7 pro tiskárnu Canon BJC-70. Oficiální driver nevyšel,nebo jsem jej na stránkáchCanonu nenašel.Předem děkuji za odpovědi,popřípadě ,jestli někde není ke stažení manuál.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ten aktualizační nástroj jsi zkoušel?

solvusoft.com/...

hodnocení

to jsem nenašel,vyzkouším. děkuji

hodnocení

Tak jsem to nějak nepochopil.Prográmek jsem sosnul a nainstaloval,proběhl sken,viz níže v přiloženém souboru.Pak jsem dal Update driver a vyskočila stránka ,kde jsem pochopil,že jsi mám zakoupit jejich balíček. Dělám něco špatně

Ovladač na tiskarnu
hodnocení

tak asi nikdo neporadí

hodnocení

tak buď jsem fakt analfabet,nebo nevím.Nevím,kde to sosnout.Vyberu systém win7 načte to download a pak se otevře milion tabulek a nevím,jak dále. Myslím,že nejsem úplný debil,ale tohle fakt nevím.systém si instaluji sám,vytvořít sít,hry do PS3 atd,Prostě jsem nikdy nepotřboval pomoc s PC .Nemohl by jste ten ovladač sosnout a poslat na email: Macek1971@seznam.cz. Předem děkuji.

doplněno 11.02.14 10:09:

nevidím tam možnost ( v těch tabulůkách ) vybrat win7, je tam nejnovější peo XP a 2000

Tak já teda nevím, ale nefunguje na win 7 náhodou ovladač pro win XP?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]