Ahoj, již delší dobu se mi seká Firefox při scrollování. Děje se to ale pouze v případě, že si pustím nějaký flash (např. video na YouTube). Posouvání se po stránce myší v tu chvíli nefunguje, musím chytnout tedy ten "proužek" co je v pravo na posouvání a to funguje, ale posouvání se po stránce myší nejde. V jiných prohlížečích mi to nedělá, to pouze Firefox, nevíte co s tím? Nemáte stejný problém, popřípadě vyřešili jste ho nějak? Díky pozn.: mám nejnovější (stabilní, ne 3ku) Firefox Mimochodem, přešel jsem na poraďte.cz z jiné poradny, protože tamta stála za prd, tak mě snad poraďte nezklame .
A používáš flash plugin přímo od Macromedia? Přesně to co popisuješ rádi dělají některé alternativní pluginy. Třeba u mě tohle dělal swfdec.
vojtahavel*
Ahoj, používám Adobe Flash Player, Macromedia vůbec v PC nemám. Takže odinstalovat Adobe a nainstalovat Macromedia?
lukyn1811*
Věci se mají tak, že Macromedia je divize Adobe. Takže plugin máš správný(pokud jich tam nemáš víc). Co je to za verzi? A co se ti ukáže, když klepneš pravým gombíkem třeba na video z YouTube?
vojtahavel*
Tak jsem to ofotil a snad se v tom vyznáš líp než já. "Vyfotil"jsem to...Je to verze 9 Obrázek tady - pise.cz/...
lukyn1811*
To vypadá v pořádku. Ještě mě tak napadá: co používáš za systém? Flash si zatím moc nerozumí se 64b OS.
vojtahavel*
To by mělo bejt v pohodě, mám Win XP Home 32bit...Jinak teď jsem si všiml, že u toho obrázku jsou na těch ikonách k odinstalování na Flashi červené křížky...To je na té ikonce a nebo to Windows značí nějaký problém? Mohl bys sem hodit co máš ty v PC a zkusil bych se podle toho zařídit a třeba by to šlapalo
vojtahavel*
Přeinstaloval jsem Adobe a šlape to, tedy lépe než předtím, jen když přejíždím na nějaké stránce flash, tak to scrolluje pomaleji, to může být procesorem, ne? Protože já mám stařičký AMD Sempron 1.75 GHz a když pustím flash, jede to naplno
Máš starší stroj, zázraky od něj už čekat nemůžeš.
vojtahavel*
To jo, je to 4,5 roku zpátky, co byl novej. Na novější holt nejsou prachy, snad se mi podaří jednou utéci od stolního PC k noťasi... Tak díky Vám oboum za rady
Tak tam to budeš mít s dalším ugradem ještě horší. Notes takový dost jednoúčelový zařízení. Jak doslouží, tak nezbývá než koupit celý nový. Ale proč ne, že 4.5 roku je celkem dost. Živostnost mého stroje je cca 18 měsíců.
vojtahavel*
Jasný, s tím se počítá, ale já nějakej zásadní uprgade PC nejsem zvyklej dělat, já měnil jen RAM a přidal disk...do notebooku si asi disk nepřidám , tak se budu muset hned poohlídnout po větším, protože i ten největší je jednou malej.. 4,5 roku je dost no, brácha měl PC dřív myslim 8 let, já se dostanu na 10, pokud nebude více peněz k dispozici, o čemž pochybuju
lukyn1811*
Shockwave v sobě taky obsahuje flash přehrávač, takže bys mohl zkusit jeden z nich odinstalovat. Třeba by se to o něco zrychlilo.
vojtahavel*
Radši se v tom už nebudu šťourat, teď to běhá celkem solidně...Dík za rady!
Ahoj, to jsem zase já. Aktualizoval jsem na nejnovější Firefox 3 a všechno běhá v pohodě, jen ten flash se někdy kousne, což ale asi bude opravdu procesorem, ale teď mám další problém. Když scrolluju po stránce, tak se Firefox opět kouše, ale ne u flashe jako dřív. Třeba když jsem na stránce mandrivalinux.ic.cz/... tak se mi scrollování po stránce děsně, ale opravdu děsně kouše...Už nevím čím to je
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.