Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otvírání nového okna

Od: elisa24® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jak prosím udělám, aby se mi neotvíralo nové okno v exploreru, když třeba rozkliknu nějakou stránku z googlu? Do něčeho jsem drkla a nevím, jak to vrátit zpět. Moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Obávám se, že to v nastavení není. Používám prohlížeč Maxthon, který má daleko více možností přizpůsobení, je MSIE docela podobný, jen podle mne dokonalejší, můžete jej vyzkoušet, Případně zvolit jiný prohlížeč, který umí Vámi požadovanou věc splnit...

Pokud Vám to dříve fungovalo, možná se jen aktualizoval starší explorer na nový, "dokonalejší"...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkusím to asi jen po paměti. Nahoře na liště najdete Nastavení nebo snad Možnosti a tam si najdete něco jako je "otevírat odkazy ve stejném okně".

To si zatrhnete a zrušíte "otevírat odkazy v novém okně". Změny se tam, tuším, musí uložit. Potom vyzkoušet. Tato rada je přibližná, neb tento prohlížeč již řadu let ani nemám. Zdravím!

doplněno 08.02.14 22:14:

elisa24 - já měl starší verzi MIE a OS WIN-XP, tak je možné (jisté), že máte více novější MIE a je to jinak. Zkuste se podívat viz odkaz, jestli by to pomohlo.

rcmania.cz/...

doplněno 08.02.14 22:29:

Já jsem zase dnes zaznamenal nějaké jiné uspořádání stránky na Googlu.

Tedy po vyhledání odkazů. Je to nějaké velké. Možná, že je ta změna tam (v otevírání odkazů). Zkuste si otevřít i odkazy jinde.

hodnocení

Nemůžu tam najít ani ty možnosti nebo nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]