Nejste přihlášen/a.
V doručené poště mám několik mailů v letošním roce. Jak se dostanu k těm starším z minulého roku? Dík za odpověď. jsfvsk2
V mailové poště máte stránky,takže jedete na další jako u knihy-strana dvě,tři,čtyři...Doufám,že jsem Váš dotaz pochopila správně
Tak bohužel jsem na stránce mailů nenašel označení stránek, tak jak je to např. u Poraďte. Je tam jen možnost seřadit doručené zprávy buď od Nejstarší nebo Nejmladší. To ale jen v rámci uvedeného seznamu zpráv. Já jich tam mám jen 16 a všechny v letošním roce. Otevření těch starších asi bude záviset na úložišti nebo komprimaci, ale to nevím jak se k nim dostat. jsfvsk
Dobrý den, tady se ptal někdo velmi podobně. Ta podobnost je až zarážející.
A tento tazatel už potom nereagoval a ani neupřesnil otázku. Zdá se, že se bude raději ptát opakovaně. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.