Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledání starších mailů

Od: jsfvsk2* odpovědí: 4 změna:

V doručené poště mám několik mailů v letošním roce. Jak se dostanu k těm starším z minulého roku? Dík za odpověď. jsfvsk2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V mailové poště máte stránky,takže jedete na další jako u knihy-strana dvě,tři,čtyři...Doufám,že jsem Váš dotaz pochopila správně:-D

jsfvsk2*
hodnocení

Tak bohužel jsem na stránce mailů nenašel označení stránek, tak jak je to např. u Poraďte. Je tam jen možnost seřadit doručené zprávy buď od Nejstarší nebo Nejmladší. To ale jen v rámci uvedeného seznamu zpráv. Já jich tam mám jen 16 a všechny v letošním roce. Otevření těch starších asi bude záviset na úložišti nebo komprimaci, ale to nevím jak se k nim dostat. jsfvsk

cuca*

Spis sem napiste nasim pocitacovym radcum, jaky prohlizec zprav, nebo jak to nazvat, mate.

Pak vam lepe poradi.

Ja mam emailovy ucet na seznamu, a tam se to opravdu strankuje od nejnovejsich po nejstarsi.nevymazal jste si ty stare zpravy?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tady se ptal někdo velmi podobně. Ta podobnost je až zarážející.

A tento tazatel už potom nereagoval a ani neupřesnil otázku. Zdá se, že se bude raději ptát opakovaně. Zdravím!

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]