Nejste přihlášen/a.
mám 2jádro Intel Pentium G2140 3,3GHz a grafiku GTS450 1GB. plánuji do PC dát druhou GTS 450 1GB grafiku za 2 tisíce, utáhne mi to zdroj nebo budu potřebovat silnější/speciální (se SLI podporou)? 500W SLI zdroj by stačil? dík
i 4jádro a silnější grafiku GTX650Ti 2GB za 3 tisíce jsem tam měl kdysi a utáhlo to. mám 4GB RAM a 1 HDD, dík
Zdroj to nejspíš neutáhne, budeš si muset pořídit nový, třeba Seasonic (Energy Knight) SS-500ET.
ok, a musejí být prosím obě SLI-kombo grafiky naprosto stejné (výrobce, rychlost pamětí...) nebo stačí stejný typ? tzn.: půjde mi tam do SLI-komba GTS450 1GB od jiného výrobce než mám teď? dík
No ten Enermax bych radši nechal v obchodě (to už může rovnou koupit Fortrona). Seasonic ano, to je dobrá značka.
No, stává se i tohle:
Já jsem měl v ruce Enermax jeden - MODU82+ EMD425AWT 425W Bronze a odešel po dvou dnech. Vyměněný zatím funguje. Zatížený je tak na 50 %.
Nuz, ja som mal podobne "stastie" na Enermax Modu82-425.
Kus c.1: Poslane na RMA okamzite po obdrzani z dovodu, ze uz pri zapojeni 220V kabla, i bez zapnutia zadneho spinaca v nom nieco "elektricky praskalo". Vymena kus za kus.
Kus c.2: Po cca pol roku z neho zacal vychadzat presne taky zvuk ako popisujes - obcasny seek disku v intervale zhruba 1-2 sekund. Poslane na RMA, Enermax to "opravoval" viac nez 30 dni, dobropis a dal som tam stary dobry HX520 co som mal doma.
Tak mě po dvou letech provozu odchází Enermax Liberty 400AWT. Je z něj občas slyšet sršení a na obrazovce lítaj pruhy.
A dobře hodnocený Triathlor stojí o>800 Kč víc než SS.
No právě. A to, předpokládám, tazatel nechce.
Mám tu jeden SS-500ET-T3, který jsem našel trochu zmoklý u kontejnerů s tříděným odpadem, vyčistil jsem ho a nechal vyschnout a je jako nový (ušetřeno 1.151 Kč).
tak mám dvě různé GTS450 1GB ve SLI a jede to, i zdroj 350W stačí (+CPU 2jádro), pěkně fouká nová GTS450 na tu starou, ta se sama o sobě dřív přehřívala (má slabší ventilátor)
A zkusil jste to i ve hře? Já si musel pořídit 700W zdroj, protože 550W nestačil. Při běžné práci ano, ale v okamžiku spuštění hry šel PC do resetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.