Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jestlije tu někdo kdo se vyzná v tiskárnách byla bych mu nejvděčnější za radu Před řemi lety jsem si pořádila tiskárnu Hp Photosmart C5280 All-in one, fungovala v pořádku a bez problémů minulý měsíc jsem si ale pořdílila nový počítač a jako by sním nekomunikovala, nebo spíše nekomunikovala správně :-/ Vypadá to tak že kopírování je plně funkční ale jakmile chci tisknout soubor z pc, tiskárna vytiskne stránky třeba jen půlku, nebo začne ,, plivat´´ ven nějáké značky znaky a tak...jsem z toho neš´tastná , co myslíte mohlo by to být chybou která se dá snadně opravit nebo je spíšelepší dovést počítač na opravu?
)
Děkuji mooc za vaše rady ) PS: kabel jsem zkoušela měnit, tím to není, dělá pořád to samé :D
Nainstalovala jsi tiskárnu na nový počítač pomoci instalačního CD které jsi dostala k tiskárně při zakoupení? Nebo tu zkus tady zkracovatko.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.