Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony vegas 7 chyba při renderování

Od: woll odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
mám problém se sony vegasem 7.
Mám celý uložený project .veg. Když dám render as a ať vyberu cokoliv wmv. avi. a podobně, tak mi to hned napíše sony vegas přestal pracovat.
Kolikrát se mi renderování načetlo do poloviny i více, ale pak to napsalo " An error occurred while creatin the meda file. The reason for the error could not be determined"
Někdy to tedy přestane pracovat úplně na začátku, někdy se ten program vypne celý a někdy mi to napíše tohle.
Vůbec nemůžu video uložit.
Divné je, že když jsem uložil nehotové video do .wmv uložilo se to bez problému.
Teď když jsem tam upravil asi 2 střihy, video se už nechce uložit. Stejná délka, všechno, jen 2 záběry změněný a už se to neuloží.
Především děkuju za pomoc, budu velmi rád za vše co bude fungovat, je to akutní !

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Máš ho koupený?

bohdanskala
hodnocení

0x

ahoj já mám Vegas 7 koupený a dělá mi to taky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]