Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základka a gk napájení co a jak přes co

Od: korinaborina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat na napájení. Vybral jsem si grafiku na občasné hraní her což bude nejčastěji AC 4 Max P.3 Dishonored atp. Zaskočilo mě ale u té grafické karty přes co se napájí a strávil jsem hledáním už asi 4 hodiny :/
GK: czc.cz/...
Moje základní deska: czc.cz/...
Když to vložím jen do toho PCIe x16 tak to bude stačit nezničím si základní desku přetížením?

Rada by my hodně pomohla. Předem děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jelikož karta nepotřebuje externí napájení, postačí jí napájení z PCI-E slotu. Nemusíte mít strach, deska je na to stavěna.

korinaborina*
hodnocení

Dobře, díky moc jste mi pomohl. :)

praivo*
hodnocení

2x

Tohle není GPU na hraní, chce to aspoň něco jako alza.cz/...

korinaborina*
hodnocení

Já vím, ale tuhle GPU by my už zase neutáhnul zdroj"350W". A teďka nemám moc peněz abych si mohl dovolit zdroj a ještě herní GPU. Chtěl jsem na začátek jenom nějákou slabší GPU na občasné hraní her. Co jsem se díval na youtube tak na střední zvládne i Battlefield 4 a Far Cry 3 na vysoké. Později dokoupím nový zdroj a i novou GPU :) . Jinak díky za odpověď.

Nebylo by lepší koupit napřed novej zdroj? A teprve potom novou grafiku? Já že to vyjde levněji. Takhle koupíš grafiku a pak ještě jednu, co budeš dělat s tou původní?

praivo*

Přesně tak, ZÁSADNĚ napřed zdroj a teprve potom kartu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]