Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi - hláška omezeno

Od: hanka93* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

potřebuji radu. Nedaří se mi připojit notebookem k wifi - respektive se notebook připojí, ale u sítě je napsána hláška "Omezeno" a internet tedy nefunguje.

Počítač, který je ve stejné místnosti i mobil se ale připojí bez problémů.

Budu ráda za každou pomoc.

PS: Když dám diagnostika sítě - píše mi, že jsou zjištěny následující potíže:

- Server DNS neodpovídá

- Výchozí brána není dostupná

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

předpokládám, že máte OS W8?

doplněno 07.02.14 22:04:

tak to už jsme, za pár minut, tři se stejným problémem. řeším s lidmi, kteří se "vyznají" - bez úspěchu. "all in one" to nedělá, notebook ano...

dejv01500*

i mě tohle dělá samozřejmě systém w8 a nevím co s tím

hanka93*
hodnocení

Ano, mám Windows 8.

hanka93*
hodnocení

Aha, tak to tedy moc optimisticky nevypadá. Ale je zajímavé, že se mi notebook po zapnutí k wi-fi tak na 5 sekund připojit, ale te´d už tedy nic ..

jerrysek*

Taky mám notebook s Win8 a dělá mi to samé. Naštěstí vždy jen na chvíli, a pak se připojí normálně. Kde je problém (kromě celých W8 :D) ale zatím taky netuším.

hanka93*
hodnocení

No mě se to ted taky nějak záhadně připojilo, tak uvidím jak dlouho to poběží:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]