Zdravím, nejde mi vůbec žádný zvuk, nejde mi ani spustit program od výrobce na ovládání zvuku(NVmixer píše Runtime error a něco s Microsoft visual C++). Když otevřu v ovl. panelech Zvuky a zvuková zařízení, tak mi to tam napíše, že zvukové zařízení neexistuje, přitom ve správci zařízeni vypada vše OK. Začalo se to dít po nainstalovaní nokia video manageru, ale jeho odinstalace, ani nová instalace ovladačů, kodeků a nvmixeru nepomohla...nic se nezmenilo. Taky je možný, že to způsobil hardware...asi před měsícem a půl mi odešel zdroj a mohlo to poškodit mainboard, ale po výměně(i když za slabší o 50W) vše fungovalo. Celej den jsem hledal řešení a jediný, co jsem našel bylo to, že mi chybí nějaky knihovny, ale nevím jaký a kde je stahnout. Moje zakl. deska je WinFast NF4UK8AA(nForce 4). Mám win XP service pack 3. Dík za pomoc
Máš pravdu, je tam něco jiného, než tam ma být, koukni na screen dole...jako kdyby mi najednou zmizela zvukovka. Napadlo mě zkusit spustit třeba linuxy z CD a vyzkoušet, jestli to v jich jede, pokud to nepojede, tak je to jasný-mám po zvukovce.
maverick: to už jsem udělal asi 3x a nic...dokonce jsem zkoušel naistalovat ruzný verze jirkahorak: sp3 jsem naistaloval až potom, co to začalo...doufal jsem, že to pomůže spider: dik za článek, ale zdá se, že microsoft sp3 opravil Ješte jsem zapoměl napsat, že nejde konvertovat video(a to by mělo jít-jsou k tomu potřeba jen kodeky) a na netu nejdou přehrávat některá videa např. na stream.cz, ale na youtube jdou.
Tak jsem to vyzkoušel v linuxu, ani tam nešel žádný zvuk, takže je to problém hardwaru. Možná je to tím slabším zdrojem, kterej tam teď mám...domluvil jsem si, že si půjčím silnější. Až ho vyzkouším, tak napíšu. Akorát doufám, že není rozbitá zvukovka...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.