Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,koupil jsem si televizor Hyundai tv smart a propojil ho s pc hdmi kabelem vyvedeným z grafické karty,ale nemůžu přijít na to,jak nastavit více monitorů,tak,aby vytvořily jednu plochu.V ovladačích nvidia mě nejde nastavit konfigurace surround,nevím čím to je.Televize podporuje připojení hdmi a vga.Prosím o radu.Dík
Dobrý den, klikněte pravym tlačítkem myši na plochu a zvolte "Rozlišení obrazovky" tam se vám ukáží všechny monitory co mate připojene k pc. Potom si staci nastavit co, jak a kam chcete zobrazovat. Například zrcadlit, rozšířit plochu nebo připadně zobrazovat jen na monitor 1 či 2... Dale surround zkuste nastavit v ovladačí zvukové karty ne grafické. Přes hdmi by to mělo projít do tv. Přes vga ne protože vga nepodporuje přenos zvuku.
Dobrý den,děkuji za odpovědi,moc mě to pomohlo.Už mám spárované monitory,tak že miška přebýhá z jednoho monitoru na druhý,ale neumím rozdělit hlavní panel s nabídkou start na oba monitory,tak abych si mohl pracovat na obou monitorech zvlášť.Dekuji za odpovědi
Nemůžete mít hlavní panel se Startem na obou monitorech a zároveň každý monitor jako zvláštní plochu. Buďto budete mít obě plochy klonované (stejné), které budou mít dva hlavní panely, dvě nabídky start, dvě myši a prostě vše dvojité, anebo budete mít jednu hlavní plochu s nabídkou start a druhou jako rozšířenou, na kterou bude přebíhat myš nebo tam přesunete okno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.