Nejste přihlášen/a.
Prosím potřeboval bych nutně poradit jak mám spustit windows normálně, aby se mi zobrazila plocha a všechno ostatní. Mám windows 7 ultimate.
- problém popsán níže
- když spustim počítač tak tam mám Zotavení systému z chyb - mám tam:
Nouzový režim
Nouzový režim se sítí
Nouzový režim s příkazovým řádkem
Spustit systém Windows obvyklým způsobem
- předtim jsem dal obnovení systému windows do doby před akutalizací windows nebo do doby aktualizace systému windows (nevím to jistě co tam bylo), pak se to obnovovalo, pak se to restartovalo a od tý doby mi dělá todle (viz. níže)
---> tak když ho spustim přes všechny možnosti (Nouzový režim, Spustit systém obvyklým způsobem, ...) tak mi to furt nejde - zobrazý se mi akorát černá obrazovka (u všech voleb) s myší - kurzorem (s ní můžu normálně hejbat) a nic víc
Poradte mi prosím nekdo, jak to mám opravit.
Zdravím. Stalo se mi něco podobného u NTB. Začalo to nejdřív "čárováním" přes LCD a nakonec temno hned po spuštění(respektive při začátku naběhu OS v biosu vse ok). Někde jsem se dočetl že to muže byt přehřívanou grafikou a tak jsem pořádně profoukl notebook stlačeným vzduchem a od té doby mám pokoj. Myslím že za zkoušku by to stálo, rozhodně tím nic nezkazíte Ale samozřejmě to může být i něčím jiným např. již výše zmíněným HDD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.