Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nahrát video do VirtualDub

Od: misa504* odpovědí: 8 změna:

Mám Virtual Dub 1.9.7 na úpravu videa. Do tohoto programu mi jdou nahrávat videa, která jsem natočil na fotoaparátu, potom zkonvertoval do .avi . Mohu je pak v tomto programu upravovat. Ale videa nahraná na digitální kameře, také konvertována do .avi mi do tohoto programu nejdou dostat. Píše mi to - viz přílohy obrázků.

To video, co je na ukázce je točeno přes fotoaparát.

Nevím kde je chyba, prosím o případné rady. Děkuji

doplněno 06.02.14 22:30:

další obr. se pokusím přidat...

Nejde nahrát video do VirtualDub
Nejde nahrát video do VirtualDub #2
Nejde nahrát video do VirtualDub #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misa504*
06.02.14 22:31
hodnocení

obr.

Nejde nahrát video do VirtualDub #4
Nejde nahrát video do VirtualDub #5
Nejde nahrát video do VirtualDub #6

misa504*
hodnocení

další obr.

Nejde nahrát video do VirtualDub #7
Nejde nahrát video do VirtualDub #8
Nejde nahrát video do VirtualDub #9

misa504*
06.02.14 22:33
hodnocení

další

Nejde nahrát video do VirtualDub #10
Nejde nahrát video do VirtualDub #11
Nejde nahrát video do VirtualDub #12

misa504*
06.02.14 22:34
hodnocení

déle

Nejde nahrát video do VirtualDub #13
Nejde nahrát video do VirtualDub #14
Nejde nahrát video do VirtualDub #15

misa504*
hodnocení

dále - poslední obr.

Nejde nahrát video do VirtualDub #16
Nejde nahrát video do VirtualDub #17

misa504*
hodnocení

Když dám nahrát video z kamery ve formtu . avi, tak se mi potom ukáže toto.

Nejde nahrát video do VirtualDub #18
Nejde nahrát video do VirtualDub #19

zabu
hodnocení

0x

Nezlobte se, ale to důležité, tedy okna s chybovou hláškou jsou tak malá, že jsou pro mně nečitelná. proč sem kopírujete celé obrazovky, místo jen té chybové hlášky? Pokud nechcete ořezávat obrázky, použijte program MWSnap, který Vám uloží libovolný výřez obrazovky.

misa504*
hodnocení

Dobrý den. Takhle to kopírování mi to zde kdysi někdo poradil.

Dělám to zakto : Zmáčknu WIN + Print Screen a obrázek se mi sám vloží do obrázků.

A měl bych dotaz. Když kliknete dvakrát na ten obrázek, tak se vám ten obrázek nezvětší? Mě se tedy zvětší, tak jsem myslel, že se zvětší každému. Potom je text dobře čitelný.

doplněno 07.02.14 14:18:

Dokonce jsem video soubor z kamery ve tvaru .AVI nechal opravit v programu DivFix ++ 0.34, který opravuje videa v .AVI, ale nic se tím nezlepšilo, video se stejně ve VirtualDubu neotevře.

Píše mi to upozornění,když se pokouším otevří video soubor v .AVI nahraný z kamery.
U video souboru .AVI z fotoaparátu mi toto upozornění nepíše, protože se video soubor načte a mohu jej ve VirtualDubu upravovat.

Během předběžných operací byla vydána některá upozornění AVI : Stream 1 ( audio ) má nenulovou počáteční pozici 640 vzorků ( + 40ms ). Virtual Dub v současnosti nepodporuje nenulový počáteční čas a stream bude interpretován jako začínající od nuly. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma virtualdub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]