Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se poradit, mám tiskárnu HP LaserJEt 5L, neporadil by mi někdo kde najdu instalační program?
Poté bych se chtěl zeptat, tiskárna má nějaké staré připojení, možná je to paralelní port, jde to nějak připojit přes USB, jestli jde koupit nějaká redukce?
Děkuji
Dobře děkuji, chtěl bych se zeptat jak se s tou tiskárnou tiskne?
Nejde mi to, když napíšu něco do wordu, tak mi to když dám tisk píše chybu.
Neznáte někdo jak tu tiskárnu rozjet? Nenašel jsem ani žádný český návod.
Pomůže mi prosím někdo?
Děkuji pěkně
Pokud jste tiskárnu správně nainstaloval dle výše uvedeného návodu, měl byste v Tiskárny a faxy mít tiskárnu zaškrtnutou fajfkou, t.j. Nastavenou jako výchozí. Toto nastavení provedete z menu po stisku pravého tl. myši na požadované tiskárně. Na Uložto.cz je anglický manuál s názvem souboru: HP-Laserjet-5L.pdf Český manuál jsem nenašel.
doplněno 11.02.14 22:29:Na obrázku má být v kontextovém menu správně zvýrazněn ten řádek pod volbou Otevřít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.