Mám film v počítači na 4 části. První část mi jde normálně spustit (pouze 30 minut filmu), ale ostatní tři soubory jsou bez přípony. Potřebovala bych poradit, jak všechny části mám zkompletovat, aby vše fungovalo tak jak má... Dík
Kdyby to mělo příponu VOb tak bych chápal že tam máš třeba 4 soubory tohoto typu pak by to šlo dát dohromady třeba v neru nebo shrinku ale proč má příponu jen jeden ten soubor to moc nechápu.bude fakt lepší když nám napíšeš co to je za příponu jak říkal spider
a to jsi stáhla najednou nebo po částech(jako soubor po souboru? většinou co jsem měl film v avi tak to byl jeden soubor celý film. jakou mají velikost ty ostatní soubory jestli nemají žádnou příponu tak bych zkusil dát pravým a dát přejmenovat a za název dát tečku a napsat avi a zkusil bych ho zpustit, jestli mu náhodou někdo neodstranil příponu úmyslně-teď hádám ale za pokus to stojí
elishka*
Přejmenovat na příponu avi jsem to už zkoušela, ale pak když jsem to zkusila pustit, tak mi to nešlo.
Ten první končí určitě 001 a ne avi. Takže třeba v total commanderu je dát všechny do stejného adresáře, klepnout na první a dát soubor/sloučit soubory. Nebo by mělo fungovat i dvouklik až se sloučí tak stačí přejmenovat/nebo umazat příponu aby to bylo to slavné avi
Pokud je koncovka prvního souboru .AVI, musí se přes sloučením tato koncovka včeně tečky smazat. Obvykle bývá připojen ještě soubor s CRC, který mimo jiné udává, jakou bude mít soubor po spojení koncovku. Ty ho ale patrně nemáš a proto soubor po spojení bude mít koncovku .OUT a ty je změníš na .AVI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.