Nejste přihlášen/a.
Mám film v počítači na 4 části. První část mi jde normálně spustit (pouze 30 minut filmu), ale ostatní tři soubory jsou bez přípony. Potřebovala bych poradit, jak všechny části mám zkompletovat, aby vše fungovalo tak jak má... Dík![*nevi* *nevi*]()
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jirkahorak*
1x
a to jsi stáhla najednou nebo po částech(jako soubor po souboru? většinou co jsem měl film v avi tak to byl jeden soubor celý film. jakou mají velikost ty ostatní soubory jestli nemají žádnou příponu tak bych zkusil dát pravým a dát přejmenovat a za název dát tečku a napsat avi a zkusil bych ho zpustit, jestli mu náhodou někdo neodstranil příponu úmyslně-teď hádám ale za pokus to stojí
al bunda*
Co kdybys řekla, jak se jmenují? Jak ti máme říct, jak je máš spojit, když o nich víme kulové?
elishka*
první soubor, který jde spustit se jmenuje holka.001.avi a další holka.002, holka.003, holka.004
Ten první končí určitě 001 a ne avi. Takže třeba v total commanderu je dát všechny do stejného adresáře, klepnout na první a dát soubor/sloučit soubory. Nebo by mělo fungovat i dvouklik
až se sloučí tak stačí přejmenovat/nebo umazat příponu aby to bylo to slavné avi
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]