Nejste přihlášen/a.
Dobry dne mam Notebook Lenovo IdeaPad G500.Kde je prepinatelna grafika intel3000 a AMD radeon.V CCC nejde grafika natvrdo prepnout jen priradit vykon k urcitym aplikacim.Moje otazka je zda se grafika prepina automatiky a jak poznam jaka graficka karta zrovna bezi..Bohuzel na tak zdanlive lehkou otazku a mnou prectenych mnoha forech sem nedostal odpoved.Dekuji a doufam ,ze tu najdu nekoho kdo mi dokaze odpovedet .
Dobrý den.
Jste si jistý, že je tam přepínatelná grafika? Díval jsem se na daný typ notebooku na internetu a nikde jsem se nedočetl, že by měl mít dvě grafiky...
Pokud skutečně 2 grafiky má, tak jediná možnost, jak monitorovat jejich stav, je mít k tomu určený software. Buď od výrobce karty (AMD/ATI i NVIDIA něco takového mají, ale nevím, jestli to dokáže sledovat aktuální stav/využití karty), nebo můžete zkusit program GPU Shark či podobný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.