Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde webkamera

Od: milasek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj nejde mi webkamera mám notebook fujitsu siemens mám na horní liště tlačítko a na něm je kamera když to zmáčknu webkamera se rozsvítí ale žádný obraz. a ikdyž hledám v notebooku nic mi to nenajde. Notebook je používaný a mám ho od známého a ten webkameru nepoužíval. Jestli víte nějakou pomůcku nebo názor budu za všechno ráda děkuju :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ta kamera je tedy vestavěná v těle NTB. Podívejte se do Ovládacích panelů, zda tam najdete možnost nastavení kamery. Také ve Správci zařízení by měla být kamera vidět a pracovat správně (nesmí tam být chybová hláška). Je i možné, že nejsou pro kameru nainstalovány ovladače. A asi by měla být v NTB i aplikace, ve které se bude obrázek z kamery ukazovat. Zdravím!

troja*
hodnocení

0x

pokud používáte skajp (Skype) podívejte se do Nástroje> Nastavení> Nastavení videa

zepe*
hodnocení

0x

jestli přenášel v bytě nekdo notebook jako ja to znamená otevřený a drzel jsem ho za vrchní cast víka tak si pravdepodobne nekdo otrhne spoje na kameře stačí znovu sletovat. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]