Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přehrát video

Od: ludmila1955* odpovědí: 3 změna:

stále mi nejde přehrát video na novinky cz.zvuk jde ale obraz stále nejde zkoušela jsem všechno možný ale stále to nejde,jinak mi to hraje všude poradí mi někdo? díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nyní vyzkoušeno a opět je to funkční. Zkuste ještě klepnout na oblast videa pravým myšítkem a pohrát si s nastavením Adobe Flash Playeru. Zdravím!

doplněno 06.02.14 16:18:

Já, když to takto udělám, tak se otevře nabídka od Adobe Flash Playeru a tam mohu měnit nastavení. Ale, mám prohlížeč Firefox a OS Linux. Nevím, zda to půjde ve Vašem prohlížeči.

ludmila1955*
hodnocení

ale já ten program mám stáhnutý,když si pustím příklad.tn.cz zpravy je tam tosamé tak tam mi to přehrát jde tak nevím jinak díky

ludmila1955*
hodnocení

zkusím co se dá ale ono je to taky anglicky což neumím a mám taky Firefox,nejsen odborník tak že umím taky prt ale díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]