Nejste přihlášen/a.
Ahojda všichni,
rád bych se zeptal zda-li mohu použít tyto dva typy RAMek najednou v mém PC.
Momentálně používám - 3x 6,00GB Triple-Channel DDR3 @ 534MHz (8-8-8-19) (přes příkazový řádek> wmic> memorychip -- Speed - 1333). CL - 8 clocks
Mám tu dvě nevyužité - 2GB 256M x 64-Bit x 2 pcs. DDR3-1333MHz CL7
Základní deska - MSI X58 Pro-E (MS-7522)
Vůbec se v tom nějak nevyznám, tudíž nevím, co přesně obnáší zapojení RAMek více druhů. Jaké jsou zde postupy, popřípadě rizika. Se známým jsem o tom mluvil a on říkal hlavně typ DDR aby se shodoval a poté něco o frekvenci a časování. Raději jsem si řekl, že napíši sem a počkám na odpověď někoho kdo se v tom vyzná. Hádám že bude potřeba více údajů. Jestliže ano, tak je sem po Vaší žádosti dodám (pokud je dokážu najít). Předem děkuju za odpovědi a rady.
Fidla
obnasi to hlavne to ze si bios nastavi clock tech horsich a ty lepsi jsou pak nevyuzite, jinak reknete mi co vam pomuze dalsich 4GB pameti, kdyz mate uz ted 18GB? Nic, akorat horsi clock... Ja mam 12GB delam 3D a v Photoshopu a ani je nezaplnim...
doplněno 07.04.14 00:36:no s tim clockem to je tak... jedno auto ma maximalni rychlost 100km/h a druhe 150km/h, kdyz obe vyjedou z Prahy do Splitu ve stejny cas, kterym z nich chcete jet na dovolenou a kdyz pojedou spolu v tandemu jako kamosi, tak to rychle auto bude muset jet taky 100km/h
spis bych je prodal, vsechny, pokud vam z nejakeho duvodu pamet opravdu chybi, myslim ze 2500 za 12GB zas takova palka neni, kdyz clovek pije plzne a kouri camelky, tak ma kazdy tyden utracene penize za jedny 12gb pameti :D
Šmarjá, já si tu říkám jakých 18, proboha. Mám tam chybu. Dohromady je to 6GB je to 3x2GB. Už bych to měl asi jít zalomit. Takže tak - Mám 6GB momentálně. Moje chyba, omlouvám se.
O tom časování - nemám v tom nějak přehled, nedokážu říct zda-li v tom pocítím rozdíl či ne a podobně. Proto jsem zde umístil otázku a rád bych věděl názory ostatních.
Díky za upozornění na mojí chybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.