Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukládání nastavení.....

Od: wzcom odpovědí: 10 změna:
zdrawim, nevim cim to je ale kdyz vypinam pocitac, nebo kdyz se odhlasuju z uctu, tak mi pocitac"uklada nastaveni..."a nic jinyho, musim ho proste natvrdo vypnout, thx za kazdou radu.btw win XPprofi...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkoušel si to nechat nějakou dobu jestli to nakonec uloží? Jinak bych řekl že to bude bordel v kompu, pokud to dřív šlo (co jsi instaloval mezi posledníma věcma),nebo spyware, viry?
wzcom
jojo zkousel sem to nechat neco pres 10min... zacina se mi to tady hodne kurvit, ted sem to projel ad-awarekem a naslo to toho docela dost ale furt to nepomaha. jinak v posledni dobe sem zkracoval dobu restartu tzn. povypinal sem par veci v"po spusteni"je mozny ze sem vypl nakej proces kterej by to mohl ovlivnit? taky byly naky problemy se siti, nevim cokoli vas napadne by pomohlo, spis abych vedel kde mam hledat problem.. predem dik..

usak*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jestli to driv fungovalo nejjednodusi je pouzit bod obnoveni systemu z doby kdy to fungovalo.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hmmm těžko říct co jsi povypínal,pokud nějaký důležitý služby... je ten komp v síti? kdyžtak vypnout síťovku (třeba to dělá ta), pak už můžou být taky nabořený wokna, je možnost spustit instalaci winxp (pak enter-pokračovat a pak někdy se to zeptá jestli opravit nebo instalovat- dát R- opravit a vono to projede instalaci a nahradí nějaký systémový soubory- o nic jsem tim nepřišel (ani o ovladače),tak to přinejhoršim zkus (bez záruky ale samo záloha je záloha),řekl bych že je to něco jako setupcor u win9x pokud to znáš
wzcom
nn, ctj ten setupcor? btw pocitac v siti byl ted uz neni, sitovka je integrovana na desce:( zkusim tu opravu az bude cas,tak dik..;)
Síťovku ve win vypni- třeba to fakt pomůže. Setupcor byl instalátor co přeistaloval jen systémové soubory a ponechal všechno nastavení. A u winXP je to že před instalací (místo toho jak dáš už ENTER=instalovat, tak je tam R pro opravu). A neni opravdu nějakej nesmyslnej soubor po spuštění?

wzcom
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tak dostal jsem se k te oprave systemu a dostal sem se do okna kde vyberu kterou instalaci chci opravit, pak zadam heslo administratora a potom mam C:/Windows> a mam zadat nejaky prikaz ale absolutne nemam tuseni jaky..? predem dik
wzcom
ete me napadlo, nepomohlo by nainstalovat SP2? dik
To neni ta opravná instalace jak jsem řikal- ty jsi spustil recovery consoly nebo jak se tomu nadává, musíš dát jen enter a pak ´by ti to mělo najít verzi WIN a místo pokračování instalace dát R - oprava
wzcom
dobry todle tema povazujte za uzavreny, uz sem to vyresil..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]