Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazání zbytečných programů HP ProBook 455

Od: hp12345 odpovědí: 4 změna:

Zdravím.
Koupil jsem si notebook HP ProBook 455 a zdá se mi, že pracuje hodně pamalu.
Myslím si, že to bude tím, že když jsem ho zapnul, už měl naistalováno nějakých 51 programů.
Některé budou asi zbytečné a mohl bych je odinstalovat, ale bojím se, protože jich spoustu neznám,
tak abych nesmazal nějaký důležitý. Jenom 15 je Hewlet - Packard Company...
Máte někdo s tímto modelem zkušenosti a poradit mi, které programy můžu s klidem odinstalovat?
Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

Toto jsem vyřešil čistou instalací OS W7 profesional z flešky,kterou mi provedl kamarád. Bez jakýhkoli přidaných programů HP a byl jsem mile překvapem jak rychle se OS spouští ;).

hp12345
hodnocení

A jak jste to udělal? Resp. jak je možné nainstalovat OS přes flash disk? *ee*

jnho
hodnocení

0x

Odinstalací tomu moc nepomůžete. Je třeba formátovat disk a operační systém instalovat znovu. Požádejte zkušenější kamaráda o pomoc.

hodnocení

0x

STáhneš si z netu stejnou verzi OS jakou máš nyní, na papír opíšeš ta čísla z barevné Win samolepky na spodku pc...

Najdeš si nějakou novější flashku min 4 ale spíš 8 GB...

A pročteš si toto

technet.idnes.cz/...

technet.idnes.cz/...

Na ty návody nebo jim podobné bylo xkrát odkazováno... ideálně mrknout i do diskuze..hodí se to...

Jinak to co popisuji dělám prakticky všem co chtěji zrychlit zánovní stroje plné bordelu...

Ideální je si zjistit co vše člověk bude potřebovat/popř to má na disku...

Vybrat z toho licenční klíče a aktuální instalačky postahovat na další flashku a vše pak udělat při jednom...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]