Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, mám asi cca 15+ let starou kameru, potřeboval bych ji připojit do pc. Problém je že se připojovala kabelem, kt. měl na jednom konci nynější usb ale na druhém konci se připojoval způsobem jakým se připojovaly klávesnice k pc než vzniklo nynější usb. Takové kulaté cosi co už se nikde neprodává, teda hlavně nevím jak se to jmenovalo abych mohl začít pátrat na googelu hlouběji že kde to sehnat. Nebo nevíte zda neexistuje půjčovna retro komponent/kabelů či tak něco?
Chápu, že značka a typ Vaší kamery podléhá přísnému utajení. Ovšem pak je těžké poradit, kde sehnat kulaté cosi. Nicméně z mé praxe Vám mohu doporučit firmu, kde mě už několikrát dokázali vyrobit hodně netypické kabely pro CNC stroje. Zkuste se poptat tam - ale hlavně .jim neprozraďte ten typ kamery - ani pod pohrůžkou mučení !
tak jsem našel jak se to jmenuje - s-video out --- usb konvertor. každopádně jsem stejně nic na netu nenašel. kamera je JVC ale neni na ni číslo žádné další. díky za typ na výrobu atyp kabelů, tento ale musel být součástí snad všech kamer min po jedno desetiletí, tak snad to někde ještě prodávají. google mne odkazuje akorát na ebay a amazon, já bych ho rád koupil někde tady na netu.
Kupte si novou USB kameru. Přijde to levněji, než redukce, kterou potřebujete. Stejně kvalita obrazu staré kamery bude podstatně horší, než z kamery za 200 i s daní. Za 300 máte kamerku jak víno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.