Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mát dotaz instaluji na NB windows 7pro a při instalaci je nyní : Systém windows dokončuje nastavení problém je v tom že toto je tam už cca 2 hodiny je nějaký způsob jak instalaci spustit znovu? při restartu to nereaguje na del ani na F10 a obnoví se původní instalace
Ano je to dobře. Já teď předevčírem dělal instalaci na starším počítači a trvalo to strašně dlouho, ve 2 v noci jsem začal , pak ráno, po probuzení se mi to zeptalo na nějaké to nastavení. Pak ještě to instaluje párkrát při startu a vypínání aktualizace ( máte li je zaškrtlé ), to se taky nechce vypnout, je tam napsané mějte strpení nebo tak něco.Mějte ho.
Vyplatí se to.
Dobrý den. Před instalací jste formátoval/a HDD? Zkuste instalaci od začátku - 10 hodin je kiks...
doplněno 02.03.15 11:25:instalujete z CD nebo obnovou? Po restartu a mačkání DEL nebo F8 nebo F2 nebo jiných ef (záleží na základní desce) vám nenaskočí BIOS a rovnou opět pokračuje v instalaci?
doplněno 02.03.15 11:37:když to USB vytáhnete a restartujete, opět nic? .. Tak to se mi opravdu nikdy nestalo... Ještě mne napadlo vytáhnout USB a vložit dvd...
Nějak se do biosu dostat musíte třeba vytáhnutím HDD... Napadlo mne ještě vytáhnout ted HDD a externím rámečkem napojit jinam, znovu naformátovat..
Ano, HDD jsem formátovala. Ráda bych instalaci spustila od začátku, ale vzhledem k tomu, že nejde najet ani do BIOSu, tak nová instalace nejde spustit a rovnou se mi i po každém restartu objeví tato hláška..
Jak říkám, při mačkání čehokoliv do BIOSu najet nejde a opět se rovnou spustí tato hláška. Instaluji z USB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.