Nejste přihlášen/a.
ahoj rádci mám MMlive ale celý den zkouším sestříhat video, umím jen nastavit začáteční a koncový bod, ale potřebuji to sestříhat jako film takže více střihů. Fakt si už nevím rady tak prosím o radu. Díky předem za snad kladné odpovědi. Míra
Tady je tutorial
Je to jiné tady je vlastně časová osa to pořadí těch záběrů.Takže ťuknout na to, označí se to, pak střihnout
(jak jsou nůžky - Cut) atd...
V tom tutorialu není to co potřebuji - prostě mám video které mé tři min. a různě bych chtěl spřeházet kousky a něco vynechat, to mi fakt neporadí nikdo? Když označím začátek a konec bodů tak mám v pravo jen tento kousek a kde je to celé video z kterého chci dále stříhat, zmizelo,zůstal jen tento střih.
Dobrý den.Po označení začátečního a koncového bodu toho co chcete vystřihnout, ťuknete na nástroj pod videem, rozdělí se tím film ( nástroj je vedle ikonky připomínající foťák) a pak to část v časové ose označíte a vymažete.Uděláno hotovo.
Myslíte program Windows Movie Maker. Jinak je to v jiných programech stejně, podobně.
Atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.