Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Movie maker live nevím jak sestříhat video

Od: kral* odpovědí: 9 změna:

ahoj rádci mám MMlive ale celý den zkouším sestříhat video, umím jen nastavit začáteční a koncový bod, ale potřebuji to sestříhat jako film takže více střihů. Fakt si už nevím rady tak prosím o radu. Díky předem za snad kladné odpovědi. Míra

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pilivoj*
hodnocení

2x

Tady je tutorial

Je to jiné tady je vlastně časová osa to pořadí těch záběrů.Takže ťuknout na to, označí se to, pak střihnout

(jak jsou nůžky - Cut) atd...

kral*
hodnocení

V tom tutorialu není to co potřebuji - prostě mám video které mé tři min. a různě bych chtěl spřeházet kousky a něco vynechat, to mi fakt neporadí nikdo? Když označím začátek a konec bodů tak mám v pravo jen tento kousek a kde je to celé video z kterého chci dále stříhat, zmizelo,zůstal jen tento střih.

praivo*

Já ti poradím: Snaž se a zkoušej.

Abys neřekl, že nepomůžu, tak nápověda: Klik na video, přetáhni si čáru kam chceš (kde chceš mít začátek toho, co chceš vyříznout nebo posunout) a zvol "rozdělit", totéž na konci výběru...

kral*
hodnocení

Jsi Bůh mockrát děkuji, to bylo nervů se mnou viď? tak ještě jednou díky. ahoj Míra

pilivoj*

Jak píše praivo tak přesně to v tom videu je.

pilivoj*
hodnocení

0x

Dobrý den.Po označení začátečního a koncového bodu toho co chcete vystřihnout, ťuknete na nástroj pod videem, rozdělí se tím film ( nástroj je vedle ikonky připomínající foťák) a pak to část v časové ose označíte a vymažete.Uděláno hotovo.

Myslíte program Windows Movie Maker. Jinak je to v jiných programech stejně, podobně.

Atd...

kral*
hodnocení

ahoj mam movie maker live tam časova osa neni oproti jiným programům tak zkus mi to prosím popsat u tohoto programu. Ještě jednou moc děkuji

praivo*

A v pravé části okna je podle tebe co?

kral*
hodnocení

V live žádná ikona není jen play,dopředu a vzad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]