Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, jak vytvořit formulář na otázky na webnode.cz. Vytvářím web a jediný probém, na který jsem zatím narazila je tento. Nevím jak vytvořit stránku s formulářem pro dotazy, které se následně budou zobrazovat na té stránce. Nejdřív jsem myslela, že se to dělá pomocí šablony otázky a odpovědi to je ale něco jako často kladené dotazy jak jsem zjistila. Já ale nechci faq. Chci formulář, kam ostatní budou vkládat své otázky a já mim budu odpovídat.
Také jsem to zkoušela přes vytvoření vlastního formuláře. Ten dotaz ale pak směřuje do mé e-mailové adresy, ale to nechci, chci aby se zobrazoval na stránkách a byl viditelný ostatním.
Jedniá šablona, přes kterou by to šlo je kniha návštěv jenže u ní mi nejde změnit název a popis. Navíc nemůžu si jí tam přidat jako další stránku, když chci přidat novou stránku, knihu návštěv mi to nenabídne
Poraďte mi prosím jak to mám udělat. Děkuji
Dobrý den, můžete zkusit službu z tohoto webu (viz odkaz) a přidat si kód na svou stránku na Webnode. Je tam i velký výběr různých jiných "věcí"pro Váš web. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.