Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klávesnící na notebooku

Od: galasuns odpovědí: 3 změna:

Zdravim.poradil by mi někdo co by mohlo být za problém když mi u klávesnice na notebooku nejdou některá písmeka a znaky?vyčistil jsem ho,vyluxoval a šel chvylku a pak zase nešli určité klávasy.nevim zda odchází klávesnice nebo to je jen nějaký menší problém.děkuji předem za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste ještě trik s baterkou - vyndat baterii z NTB, po chvilce ji vložte dobře zpět, zapněte NTB a vyzkoušejte. Zdravím!

doplněno 02.02.14 13:53:

Jak funguje klávesnice, když přepnete v OS do angličtiny? Je tam problém u stejných kláves?

doplněno 02.02.14 18:22:

OS = operační systém. Ve Vašem případě asi OS Windows. Jinak, také můžete vyzkoušet připojit k NTB externí klávesnici (asi do USB) a zjistíte, zda je chyba v NTB nebo v OS.

galasuns
hodnocení

děkuji za odpověd ale to nepomohlo vubec.

galasuns
hodnocení

omlouvám se ale nevim co je OS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]